Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Senior zachraňující odložené iPhony, několik zlodějů, opilců a uživatelů drog.


Nalezené věci předal policistům
Poctivý nálezce
Dvaašedesátiletý muž nalezl v sobotu dopoledne na zídce u jednoho domu ve Vančurově ulici ve Dvoře Králové nad Labem mobilní telefon Apple iPhone 6, doklady a platební kartu. Tyto věci bez váhání donesl a odevzdal na místní obvodní oddělení. Policisté v nejbližších dnech zkontaktují majitele a věci mu předají.
Poctivému nálezci patří velké poděkování!




Krádež motorové pily
Škoda přesáhla 15 tisíc korun
V průběhu posledních dní se dosud neznámý pachatel vloupal do kovového kontejneru, který byl umístěn u zemědělského družstva na Vrchlabsku. Odcizil oranžovou motorovou pilu a tak se svým jednáním dopustil přečinu krádež. Škoda přesáhla 15 tisíc korun a v současné době po pachateli pátrají policisté z Vrchlabí.  


Odcizil lyžařské věci z vozidla
Auto není trezor!
Z pátka na sobotu neznámý lapka násilím vnikl do vozidla Audi Q5, které majitel zaparkoval na parkovišti u jednoho penzionu v Dolní Branné. Z místa si odnesl lyžařské vybavení a tenisové boty, vše v hodnotě téměř 15 tisíc korun. I škoda na vozidle byla vysoká, dosáhla 20ti tisíc korun.
Případ řeší vrchlabští policisté pro podezření z přečinu krádež a poškození cizí věci.
Policie České republiky v Trutnově tímto apeluje na všechny řidiče, aby nenechávali zejména v tomto předvánočním zimním období ve svých vozidlech nic cenného, co by mohlo přilákat zloděje. Pokud budete trávit vánoční svátky v Krkonoších, své lyžařské vybavení si uschovejte v lyžárnách ubytovacích zařízení. V žádném případě je nenechávejte ve střešních nosičích umístěných na vozidlech!!  





Řídil bez řidičského průkazu a ještě pod vlivem drog!
Případ šetří dopravní policisté
V pátek odpoledne došlo ve Školní ulici ve Vrchlabí ke srážce vozidla Ford Fiesta s mopedem Babeta 210.
Dle zjištěných skutečností ke střetu došlo zřejmě při otáčení vozidla Ford a to tak, že řidič nedbal zvýšené opatrnosti, ohrozil řidiče mopedu jedoucího za ním. Řidič mopedu narazil přední částí Babety do pravých předním dveří vozidla. Řidič Babety byl převezen na ošetření do nemocnice, ze které byl po ošetření propuštěn do domácího léčení. Provedené testy na alkohol u zúčastněných byly negativní. Ovšem test na drogy u devětadvacetiletého řidiče vozidla vyšel pozitivní na Cannabis a Amfetaminy. Dopravní policisté dále lustrací zjistili, že řidič není držitelem řidičského oprávnění a že vozidlo má již propadlou technickou prohlídku.
Případ šetří policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově.  


Bál se o jejich život, proto přivolal policisty
Oba byli silně pod vlivem alkoholu
V sobotu před 23. hodinou přijali úpičtí policisté oznámení týkající se dvou nalezených mužů ležících před jednou restaurací ve Rtyni v Podkrkonoší.
Přivolaní policisté po příjezdu na místo muže ztotožnili a provedli s nimi dechové zkoušky na alkohol. Obě byly pozitivní, jedna s výsledkem 2,29 promile a druhá 3,42 promile alkoholu v dechu. Oba muže si následně převzala jejich známá, které je uložila ke spánku.
Oba muži jsou podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku, který bude řešit správní orgán.

nprap. Pižlová Šárka, DiS.

tisková mluvčí Trutnov

Senior zachraňující odložené iPhony, několik zlodějů, opilců a uživatelů drog. Reviewed by Robynson on 19.12.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.