Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Podnapilého muže hledali policisté, horská služba i hasiči. Spal v kotelně

Osoby byly nalezeny v pořádku!

Dvě pohřešování v průběhu jedné noční služby v Peci pod Sněžkou


Dvě téměř totožná oznámení týkající se pohřešování osob řešili při noční službě policisté z Pece pod Sněžkou. Oba pohřešované muže policisté s kolegy z horské služby a s dobrovolnými hasiči vypátrali do jedné hodiny od oznámení a ani jeden neutrpěl žádné zranění!


První oznámení jsme přijali ve středu večer krátce před 20. hodinou.  Návštěvníci hor z jedné místní chaty oznámili pohřešování silně podnapilého kamaráda.

Ten jim zmizel neznámo kam a oni se obávali, že někde venku usne. Nakonec ho nalezli v prostorech kotelny a uložili ke spánku.





Druhá pátrací akce začala krátce před 4 hodinou ranní. Mladík na linku 112 oznámil, že se ztratil na cestě z Horního Maršova na Rýchory.

Z tohoto důvodu jsme provedli pátrání po trase, kde jsme nalezli rukavice a zapalovače. Postupovali jsme dál až na Rýchorskou boudu a tam nalezli oznamovatele.




Ten záchranářům uvedl, že šli s kamarádem z maršovské hospody nahoru a na cestě se jeden druhému ztratili. Jelikož měl o kamaráda strach, využil linky 112. Nakonec i jeho kamarád na vrchol Rýchor v pořádku došel a akce byla ze strany policistů ukončena.  

nprap. Pižlová Šárka. DiS
tisková mluvčí ÚO Trutnov
Podnapilého muže hledali policisté, horská služba i hasiči. Spal v kotelně Reviewed by Robynson on 26.1.17 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.