Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Spolupráce při pátrání po pohřešované osobě

Pátrání po pohřešované osobě

Žádost o spolupráci
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném devětatřicetiletém muži, kterého viděla naposledy jeho matka včera ráno v 7:15 hodin v místě jejího bydliště, Pec pod Sněžkou – Velká Úpa 161. Pohřešovaný v průběhu včerejšího dne odešel z domova, kam se do současné doby nevrátil. Nepodal o sobě ani nikomu žádnou zprávu.

Informace k pohřešovanému:
Mottl Jan, nar. 13. 5. 1977, trvale bytem Hradec Králové, ulice Československé armády 408/51

K popisu osoby: 
Vysoký je 186 cm, štíhlé postavy, váha cca 80 kg, oči modré, vlasy hnědé nakrátko ostříhané, plnovous spíše rezaté barvy, tetování – ornament na noze od kotníku po koleno, mluví plynně a rozvážně

K popisu oblečení:
Na sobě má s největší pravděpodobností černou péřovou bunda, fleesové šedé tepláky zřejmě s lampasy a šedou fleesovou mikina na zip, na nohou staré modro-šedé sněhule. Žádné léky pravidelně neužívá.

Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k pohybu pana Mottla sdělit jakoukoli informaci, nechť ihned kontaktují Polici České republiky v Peci pod Sněžkou nebo přímo bezplatnou telefonní linku 158. Za spolupráci předem děkujeme.




nprap. Pižlová Šárka, DiS.
tisková mluvčí Trutnov

Spolupráce při pátrání po pohřešované osobě Reviewed by Robynson on 4.10.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.