Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Ohledně včerejší nehody u Family centra, hledá policie svědky

Žena skončila po srážce s vozem WV v nemocnici. Utrpěla těžká zranění.

Včera odpoledne (14:40 hodin) dopravní policisté vyjížděli k dopravní nehodě, střetu vozidla WV Sharan s chodkyní, ke které došlo v Horské ulici, u Family centra v Trutnově. Žena skončila po srážce v nemocnici. Utrpěla těžká zranění.


K dopravní nehodě dle dosud zjištěných skutečností mělo dojít tak, že třiašedesátiletá žena nevyužila přechod pro chodce a na vozovku vstoupila, aniž by se přesvědčila, že nejedou žádná vozidla. Údajně měla náhle vstoupit z  pravé strany do jízdní dráhy vozidlu WV, po té došlo ke střetu a chodkyně upadla na zem. Utrpěla těžká poranění, pro která byla hospitalizována v nemocnici. Požití alkoholu u řidiče i u chodkyně bylo vyloučeno dechovými zkouškami.



Trutnovská policie žádá případné svědky události, kteří by nám pomohli objasnit děj dopravní nehody, nechť se ozvou na linku 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát v Trutnově – 974 539 253.
Děkujeme.


TZ: ŠP

Ohledně včerejší nehody u Family centra, hledá policie svědky Reviewed by Robynson on 27.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.