Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Mladík se sexuálně uspokojoval před ženami v Trutnově

TRUTNOVSKO - Kriminalisté prokázali mladému muži pět případů výtržnictví se sexuálním podtextem. 

Trutnovští kriminalisté zahájili v těchto dnech trestní stíhání 23letého muže z Trutnova, který se měl dle obvinění dopustit trestného činu výtržnictví se sexuálním podtextem.
Obviněný muž byl policisty Obvodního oddělení policie Trutnov zadržen dne 12. 11. 2015 bezprostředně po té, co veřejně masturboval před 23letou ženou.
Kriminalisté muži po provedení prvotních úkonů prokázali spáchání celkem pěti takto motivovaných skutků, kterých se měl dopustit v měsících říjen a listopad tohoto roku. K tomuto jednání se obviněný muž také doznává.
Ve všech případech si ve městě Trutnov náhodně vytipoval ženu, před kterou se obnažil a sexuálně se ukájel. Ani v jednom případě se ženy nijak fyzicky nedotýkal a ženám tedy naštěstí nevznikla žádná fyzická újma. Muž se kriminalistům přiznal, že tímto jednáním vždy směřoval k vlastnímu sexuálnímu uspokojení.
Kriminalisté v policejních evidencích zjistili, že muž byl v minulosti již opakovaně za sexuálně motivované trestné činy odsouzen a v současné době je až do roku 2017 odsouzen k podmínečně odloženému trestu odnětí svobody.
Státní zástupce akceptoval náš podnět a požádal soud, aby trestní stíhání proti tomuto muži bylo vedeno vazebně. Soudce tomuto návrhu vyhověl.
V případě uznání viny mu hrozí až tří leté vězení.
mjr. Mgr. Ivana Ježková, 18.11.2015, 13:20

Mladík se sexuálně uspokojoval před ženami v Trutnově Reviewed by Robynson on 19.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.