Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Lapkové na trutnovsku a srna v pátek "třináctého" v Bernarticích

Trutnovští policisté od pátku 13. listopadu 2015 pátrají po zloději, který se vloupal do jednoho sklepa ve Skřivánčí ulici v Trutnově.
Ukradl zde jízdní kolo značky CTM QUDRA černo-bílo-červené barvy.  Majitelka vyčíslila škodu na necelých 10 tisíc korun.

V Dukelské ulici ve Vrchlabí se dosud neznámý pachatel nezjištěným způsobem vloupal do jedné sklení kóje, ze které odcizil horské kolo. Jednalo se o kolo značky Leader Fox v hodnotě 4 tisíce korun. Po pachateli od pátku pátrají místní policisté.

Obdobný případ řeší policisté ve Špindlerově Mlýně. Zde pachatel nezjištěným způsobem vnikl do jednoho ubytovacího zařízení a z pokoje ukradl šperky a flash disk. Poškozená vyčíslila škodu přesahující 10 tisíc korun.

Policisté ve Svobodě nad Úpou od víkendu pátrají po pachateli, který z neuzamčeného vozidla Fiat odcizil brašnu s radiostanicí a psí elektronický obojek. Pětatřicetiletý muž zaparkoval v ulici 5. května před prodejnou. Během hodiny mu zloděj způsobil předběžnou škodu 24 tisíc korun.

V pátek „třináctého“ krátce po dvacáté hodině dopravní policisté vyjížděli k nehodě do Bernartic. Zde zkřížila cestu řidiči vozidla Škoda srna, která mu vběhla zprava pod kola. Nikdo nebyl zraněn a škoda dosáhla 20 tisíc korun.



Lapkové na trutnovsku a srna v pátek "třináctého" v Bernarticích Reviewed by Robynson on 16.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.