Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Vůz přejel do protisměru, nehodu nepřežili dva lidé

Tragická nehoda u Vamberka

RYCHNOVSKO - Dva lidé na místě zahynuli.  
Dnes (15. listopadu 2015) krátce před půl druhou hodinou odpolední došlo na silnici 1. třídy číslo 11 u obce Vamberk k tragické nehodě, při níž zemřeli dva lidé.
02K dopravní nehodě pravděpodobně došlo tak, že vozidlo zn. Peugeot jedoucí od Vamberka zhruba 3 km od obce v lesním úseku za pravotočivou zatáčkou z dosud nezjištěných příčin vjelo do protisměru a střetlo se s protijedoucím vozidlem zn. Chrysler.  Následkem střetu Peugeot skončil mimo vozovku a chvíli po střetu začal stejně jako Chrysler hořet.
Ačkoliv iDnes.cz uvádí, že na místě zemřel přibližně třicetiletý muž a pětapadesátiletá žena, podle policie ve skutečnosti  následkům nehody podlehl 18letý spolujezdec a 45letá řidička jedoucí v Peugeotu.
Žena z Chrysleru utrpěla lehká zranění, se kterými byla převezena do nemocnice, řidič vyvázl bez zranění. V době požáru obou vozidel, již nikdo ve vozidlech nebyl.

U řidiče Chrysleru byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. To, zda byl či nebyl řidič Peugeotu pod vlivem alkoholu, určí až výsledek odebrané krve. Majetková škoda dosáhla částky zhruba 150 tisíc korun. Po dobu šetření dopravní nehody a odstraňování následků tedy zhruba na 5 hodin byla vozovka neprůjezdná a byly stanoveny objízdné trasy.
Míra zavinění, příčina a bližší okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření rychnovských policistů.

Vůz přejel do protisměru, nehodu nepřežili dva lidé Reviewed by Robynson on 16.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.