Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Česko je jedinou zemí světa, která má téměř 1000 zjištěných případů nákazy, ale žádné oběti na životech


Česko má dalšího vyléčeného z nákazy novým typem koronaviru, celkem jich je tedy šest. 

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch dnes oznámil, že se vyléčil jeden z pacientů z Nemocnice na Bulovce v Praze. 


Nemocnice na Bulovce má podle aktuálních informací  na svém oddělení patnáct pacientů s onemocněním. Uvedlo to ve svém zpravodajství idnes.cz

Primářka Hana Roháčová v článku na webu uvedla, že v současné době je na oddělení patnáct pacientů s onemocněním. Tři byli dnes propuštěni do domácí izolace. Pět pacientů je ještě na jednotce inteznivní péče.
„Nebráníme se tomu, když má člověk příznaky, aby se přišel otestovat,“ řekla Roháčová. Je možnost se i objednat online, aby lidé přišli v určitý čas na vyšetření. Doba nakažlivosti je sedm dní, což je docela krátká doba. Pacienti jsou tu tedy déle,“ informovala lékařka.


Objednávací aplikace na testy

Jan Sedláček se již před nedávnem na Twitteru podělil o dobrou zprávu. Sdílel totiž statistiky, ze kterých vyplývá, že jsme jedinou zemí světa, která měla přes 600 zjištěných případů, ale žádné oběti na životech. 
(aktuálně se blížíme tisícovce bez úmrtí)

Podobně "dobrého" výsledku se daří dosahovat ještě v Izraeli



Česko je jedinou zemí světa, která má téměř 1000 zjištěných případů nákazy, ale žádné oběti na životech Reviewed by Robynson on 21.3.20 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.