Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Hledá se viník dopravní nehody

Srážka skibusu s chodcem v Malé Úpě

V pátek odpoledne 19. ledna 2018 došlo k dopravní nehodě, srážce skibusu Mercedes-Benz  s chodcem na komunikaci před domem číslo popisné 26 v Malé Úpě.
Dle zjištěných skutečností k nehodě mělo dojít při objíždění chodce, který stál u pravého okraje vozovky. Zřejmě řidič autobusu neodhadl vzdálenost a z tohoto důvodu došlo ke střetu zpětného zrcátka s levou rukou chodce, který poté upadl do sněhových závějí. Řidič z místa dopravní nehody ujel. Nakonec byl však policisty vypátrán a i s ním byla provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem.

Trutnovští policisté hledají lyžaře ze skibusu jedoucí v pátek (19. 1. 2018) kolem 15. hodiny na Pomezní Boudy. Dopravní policisty zajímá, zda si někdo z cestujících všiml sraženého chodce a v případě, že ano, zda o tom byl informovaný řidič autobusu. Děkujeme za pomoc. 
Pokud můžete policistům sdělit nějaké informace, které by napomohly k objasnění této srážky, kontaktujte nás na telefonním čísle 974 539 651 nebo na Dopravním inspektorátu v Trutnově.  

Lyžařka skončila po střetu v nemocnici
Druhý lyžař z místa ujel!

Minulý týden v pondělí dopoledne 22. 1. 2018 došlo ke střetu dvou lyžařů v prostoru dojezdu dolních stanic lyžařských vleků Smrk a Zahrádky v Peci pod Sněžkou.
Dle provedeného šetření dosud neznámý lyžař nerespektoval upozornění ke zpomalení jízdy ve spodní části sjezdovky a ve značné rychlosti narazil do před ním jedoucí lyžařky. Ta po střetu utrpěla těžké zranění a byla transportována a také hospitalizována v nemocnici. Lyžař jí neposkytl první pomoc a z místa ujel.





Policisté v Peci pod Sněžkou zahájili úkony trestního řízení z podezření na spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Trutnovští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění muže v bílo-modré zimní bundě na fotografiích, který měl být na místě srážky a který by nám tak mohl pomoci k objasnění tohoto vážného případu.

Pokud ho někdo z Vás poznal, kontaktujte nás na bezplatné telefonní lince 158 nebo na Obvodním oddělení v Trutnově.

Děkujeme.

tisková mluvčí ÚO Trutnov
    por. Pižlová Šárka, DiS.

Hledá se viník dopravní nehody Reviewed by Robynson on 30.1.18 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.