Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Další opilec v místní nemocnici, tentokrát vyhrožoval strážníkům



Zřejmě zapomněl na slušné vychování a vyhrožoval strážníkům

Trutnovští policisté od tohoto úterý prověřují oznámení, které se týká vyhrožování strážníkům Městské policie v Trutnově.
Opilý dvaadvacetiletý muž v místní nemocnici vyhrožoval strážníkům fyzickou likvidací a ve svém jednání pokračoval i po cestě na protialkoholní záchytnou stanici. Provedená dechová zkouška na alkohol ukázala hodnoty 2,53 promile alkoholu v dechu.
Muž je podezřelý ze spáchání přečinu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu a v případě prokázání viny mu hrozí až tři roky ve vězení.





Před více než týdnem informovala policie o jiném muži, který ležel opilý v Oblastní nemocnici v Trutnově.

Informoval o tom Trutnovak.cz 17.10.2016 v článku Polonahý muž v nemocnici byl agresivní

"Osmatřicetiletý muž pod vlivem alkoholu v neděli odpoledne ležel polonahý v Oblastní nemocnici v Trutnově a tam svým jednáním budil veřejné pohoršení. Lékař proto na pomoc přivolal místní policisty. Jelikož byl agresivní, vulgární a odmítal se obléci, zasahující policisté po zajistili a ihned převezli na Protialkoholní záchytnou stanici v Hradci Králové. Muž nadýchal 2,66 promile alkoholu v dechu! Je podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku."

TZ: ŠP/jr

Další opilec v místní nemocnici, tentokrát vyhrožoval strážníkům Reviewed by Robynson on 27.10.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.