Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Vloupání do zlatnictví v Trutnově objasněno!

Pachatel dopaden!
Objasněné vloupání do zlatnictví v Trutnově

Trutnovští kriminalisté zahájili trestní stíhání proti třiadvacetiletému mladíkovi, kterého policejní komisař ve třech případech obvinil ze spáchání přečinu krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody.


Je podezřelý, že se z neděle na pondělí 12. září 2016 vloupal do zlatnictví v Bulharské ulici v Trutnově, ze kterého odcizil šperky v hodnotě téměř 110 tisíc korun. Protiprávním jednáním způsobil i škodu na majetku v hodnotě necelých 30 tisíc korun. Muž se k činu doznal s tím, že potřeboval peníze.

Další trestné činnosti se dopustil hned druhý den a to ve dvou případech. V jedné zahrádkářské osadě na Zelené louce v Trutnově násilím vnikl do jedné chaty, ve které se najedl a přespal. Zřejmě ještě před spánkem ze sousední zahrady z pergoly odcizil peněženku s finanční hotovostí a doklady.
Lapka byl již v minulosti odsouzen za přečin krádež a v současné době na svobodě stíhanému muži hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.



tz:ŠP
Vloupání do zlatnictví v Trutnově objasněno! Reviewed by Robynson on 22.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.