Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Trutnovští policisté excelovali. Do týdne všechny čtyri případy přepadení o bjasnili

Trutnovští občané si mohou oddychnout!

KRAJ - Policisté objasnili do týdne všechna napadení z minulého víkendu 
Během uplynulého víkendu měli trutnovští policisté napilno. Zaměstnali je neznámí útočníci, kteří od pátku 16. září do neděle 18. září napadli v centru Trutnova a v Dolním a Horním Starém Městě čtyři osoby. Všechny případy se podařlo do týdne policistům objasnit!
V pátek, dne  16. září 2016 krátce před dvaadvacátou hodinou, zaútočil  v Trutnově na stezce pro pěší a cyklisty, která vede podél řeky Úpy směrem k sídlišti Zelená louka, na mladou ženu neznámý cyklista. Ženě způsobil bodné poranění, se kterým skončila v nemocnici. Po útočníkovi začali policisté okamžitě pátrat. Na základě intenzivního šetření, které od začátku případu probíhalo, dále masivního nasazení policejních hlídek v centru města v denních i nočních hodinách a na základě získaných informací od spoluobčanů byl včera okolo 22.  hodiny v Trutnově zadržen 38 letý muž.
Podezřelý se následně policistům přiznal, že minulý týden na výše uvedeném místě napadl mladou ženu s tím, že se jednalo o loupežný motiv. Případ si proto převzali kolegové ze Služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje, kteří podezřelého obvinili z loupeže. Vzhledem k tomu, že tímto činem byla způsobena těžká újma na zdraví, hrozí obviněnému trest odnětí svobody na 5 až 12 let. Policejní komisař podá podnět na podání návrhu na vazební stíhání obviněného.





Trutnovští policisté excelovali. Do týdne všechny čtyri případy přepadení o bjasnili Reviewed by Robynson on 24.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.