Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Zfetovaný řidič havaroval v Trutnově

Jízdu zfetovaného řidiče ukončil až náraz do plotu

 Čtyřicetiletý řidič vozidla Nissan Micra pod vlivem návykových látek havaroval v Rybově ulici v Trutnově ve čtvrtek 12. května 2016.




Přivolaní policisté s řidičem, který byl ve stavu, ve kterém by neměl usedat za volant, provedli test na alkohol s negativním výsledkem. Test na drogy byl však pozitivní. Řidič před policisty nejprve ležel v autě, poté na zemi, vydával různé zvuky neslučitelné s lidským chováním, a tedy bylo patrné, že s největší pravděpodobností užil drogy.

I osmadvacetiletá spolujezdkyně, která nejprve policistům tvrdila, že řídila ona, měla test na drogy pozitivní.







Řidič přišel na místě o řidičský průkaz a muži zákona ho převezli do nemocnice na odběr krve. Při dopravní nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn a škoda, která vznikla na majetku, činí šest tisíc korun.
Svědci potvrdili, že Nissan po silnici kličkoval a že řidiči z vozidla po nárazu pomáhala spolujezdkyně. Z výpovědi podezřelého vyšlo najevo, že si své počínání v Rybově ulici pamatuje, ale neví, zda se to stalo.

Video které odvysílala TV Nova:


Ze znaleckého posudku vyplynulo, že odebraný vzorek krve řidiče obsahoval metamfetamin a THC. Vzhledem k tomu byl tedy řidič zcela nezpůsobilý k řízení vozidla.
Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí až tři roky za mřížemi.   





 TZ: ŠP
Zfetovaný řidič havaroval v Trutnově Reviewed by Robynson on 1.7.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.