Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Alkohol úřadoval, z místa havárie výtečníci utekli

Dnes ráno v 5.20 operační důstojník na lince 158 přijal hlášení o havárii osobního vozidla na silnici III. třídy č. 3012 v Úpici. Oznámení podal cestující z linkového autobusu, kterému se pravděpodobně vyhýbalo protijedoucí vozidlo a které vyjelo vpravo mimo komunikaci a narazilo do pařezu. Nárazem se vozidlo převrátilo na střechu.

Přivolaní policisté na místě nehody našli havarované vozidlo značky Škoda Felicia, ale bez osádky. Po řidiči začali okamžitě pátrat a nalezli ho v nemocnici, kde vyhledal lékařské ošetření. Policisté 20letého mladíka podrobili dechové zkoušce, která ukázala pozitivní hodnotu - téměř 1,5 promile alkoholu v dechu. Policisté našli i 21letého spolujezdce, který nadýchal přes 0,8 promile. Oba dva se podrobili následnému lékařskému vyšetření spojenému s odběry žilní krve.



Policisté technickou závadu, jako příčinu dopravní nehody, na místě vyloučili a na vozidle odhadli škodu ve výši cca 7 tisíc korun.
 Přesná příčina dopravní nehody je v šetření trutnovských policistů.

Alkohol úřadoval, z místa havárie výtečníci utekli Reviewed by Robynson on 2.6.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.