Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Zloděj na nádraží v Trutnově

Někdo okradl řidiče autobusu
Přišel o dva telefony!
Trutnovští policisté od pátečního večera pátrají po zloději, který odcizil z přístrojové desky autobusu stojícího na autobusovém nádraží v Trutnově dva telefony.


Po příjezdu do města šel řidič otevřít zavazadlový prostor cestujícím. Minuty využil lapka ke krádeži. Poškozený, pětatřicetiletý muž přišel o zlatý mobilní telefon  Huawei P8 lite za šest tisíc korun a o černý Samsung Galaxy za pět set korun.
Případ šetří místní policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí dva roky ve vězení.


Silniční kontroly
Další nezodpovědní řidiči
V průběhu víkendu policisté na okrese Trutnov odhalili jedenáct provinilců za volantem. Tito si zřejmě silniční zákon vykládají po svém.
Pět řidičů bylo pod vlivem alkoholu a dalších šest pod vlivem drog.


Všem nezodpovědným řidičům hrozí ve správním řízení pokuta až do 50 tisíc korun.




Crossové závody v Petříkovicích
I tam zavítal nezvaný host!
Na crossové závody, které se konali od pátku do neděle v Petříkovicích, zavítal nezvaný host, který nepřišel závodit, ale krást!
V neděli dopoledne se s žádostí o pomoc na policisty v Trutnově obrátili dva cizinci. Oba shodně přivolaným policistům uvedli, že přijeli na závody v pátek a ubytovali se v místním kempu. Pro své motocyklové vybavení a motorky postavili stan, hned vedle karavanu, ve kterém spali. Když se v neděli ráno probudili a šli zkontrolovat „jejich cennosti“, zjistili, že v průběhu noci jim stan někdo vykradl. Nenechavec jim odcizil motocyklovou přilbu, brýle, boty, rukavice, kolenní chrániče, černou bundu a sportovní tašku. Škoda se vyšplhala přes 48 tisíc korun.

I sobotní ráno bylo pro dva závodníky velice nepříjemné. Těmto dosud neznámý pachatel odcizil dvě endurové motorky v hodnotě tři sta tisíc korun, které měli postavené a zabezpečené vedle karavanu, ve kterém spali. Z výpovědi poškozených vyplynulo, že lapka odcizil dva bílé motocykly KTM EXC 350 a 300, oba model six days.
Muži zákona šetří obě protiprávní jednání pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který v prvním případě hrozí dva roky vězení a v případě druhém až pět let.

Dopravní policisté v sobotu ráno v Petříkovické ulici v Trutnově zastavili řidiče motocyklu KTM SXP 450 bez registrační značky. Šestatřicetiletému cizinci za přestupek uložili kauci ve výši šest tisíc korun a zakázali mu další jízdu.



tz: ŠP



Zloděj na nádraží v Trutnově Reviewed by J.R.Roup on 25.4.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.