Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Žena ve Dvoře Králové zavražděna nebyla, okradena však ano

Úmrtí ženy objasněno

KRAJ - Žena ve Dvoře Králové zemřela přirozenou smrtí. 
Po sedmi měsících intenzivního vyšetřování rozhodl vrchní komisař Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje o odložení věci, která byla původně kvalifikovaná jako loupež s následkem smrti. Té se měl dopustit neznámý pachatel na poškozené 60leté ženě 24. 4. 215 ve Dvoře Králové nad Labem. Žena byla nalezena bez známek života v blízkosti firmy Mileta v ulici Elišky Krásnohorské. O případu jsme veřejnost opakovaně informovali (http://www.policie.cz/clanek/aktualizace-okolo-smrti-zeny-je-stale-plno-otazniku.aspx a http://www.policie.cz/clanek/co-se-stalo-nez-zena-zemrela.aspx).

Kriminalisté případ uzavřeli se závěrem, že k úmrtí ženy nedošlo žádným protiprávním jednání. Provedeným důkladným prověřování zjistili, že žena zemřela na místě, kde byla nalezena, a to z důvodu špatného zdravotního stavu a vlivem chorobných příčin.

Při pitvě zjištěná poranění na krku nelze dát do jednoznačné souvislosti s její smrtí, přesto se jimi policisté intenzivně zabývali. Podařilo se jim zjistit, že tato poranění vznikla v souvislosti s nechtěným nedbalostním jednáním osoby blízké poškozené ženy, zhruba hodinu před její smrtí, tedy ještě před jejím odchodem do práce. Ke zjištěnému poranění se vyjádřili i znalci v oboru soudního lékařství, kteří potvrdili závěry vyšetřovatelů.

Úmrtí poškozené ženy bylo tedy jednoznačně uzavřeno se závěrem, že žádná osoba neměla na jejím úmrtí jakýkoliv podíl.

Do současné doby se ale policistům nepodařila objasnit krádež batohu s osobními věcmi mrtvé ženy, který jí neznámý pachatel odcizil až po její smrti. Tuto krádež  i nadále vyšetřují trutnovští policisté. 
Žena ve Dvoře Králové zavražděna nebyla, okradena však ano Reviewed by Robynson on 1.12.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.