Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Krimi zprávy z Trutnovska 1.2.2017

Nakupoval bez peněz
Škoda přesáhla pět tisíc korun
Devětadvacetiletý muž s plným batohem kradeného zboží včera večer skončil v rukou trutnovských policistů. Protože nemá v současné době mnoho peněz, chtěl si dle jeho slov přilepšit. Odcizil zboží z oddělení drogerie a dále různé baterie. Jelikož škoda přesáhla 5 tisíc korun, případ zasahující policisté zadokumentoval jako krádež. V případě prokázání viny mu hrozí dva roky ve vězení.





Nejen lyže, ale i kola jsou v zimním období v kurzu!
Terčem zloděje se stala sklepní kóje
Bílé horské jízdní kolo Cross 300 zmizelo z jedné sklepní kóje v Dlouhé ulici v Trutnově. Jednalo se o kolo s černými nápisy v hodnotě 12 tisíc korun. Případ šetří trutnovští policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež a porušování domovní svobody, za což hrozí pachateli v případě dopadení až tříletý pobyt ve vězení.




Včera dopoledne oznámil ve Svobodě nad Úpou cizinec krádež lyží ze ski busu. Ty si dle jeho slov uložil do klece, která je v zadní části busu. Když si je chtěl na centrálním parkovišti v Jánských Lázních vzít, byly pryč! Jednalo se o stříbrné lyže značky Volant délky 175 cm se žlutým nápisem. Poškozený si je cení na 3tisíce korun.
Případ šetří policisté jako přestupek proti majetku.  



nprap. Pižlová Šárka. DiS.

tisková mluvčí ÚO Trutnov

Krimi zprávy z Trutnovska 1.2.2017 Reviewed by Robynson on 1.2.17 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.