Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Mladíka který napadl ženu ve Spojenecké ulici, policie už dopadla

22 letý muž napadl koncem července ve Spojenecké ulici v Trutnově mladou ženu. Policie jej nyní dopadla. Agresor byl obviněn ze zločinu loupež.

Trutnovští policisté v pátek ( 23. 9. 2016 ) večer zadrželi dvacetiletého mladíka, po kterém bylo koncem července letošního roku vyhlášeno pátrání z důvodu spáchání trestné činnosti. Policejní komisař proti němu v sobotu zahájil trestní stíhání ze spáchání zločinu loupež.

Je podezřelý, že v neděli 24. července 2016 po 21. hodině ve Spojenecké ulici v Trutnově křičel na dvaadvacetiletou ženu, která zde procházela s kamarádem, ať mu vrátí peníze. Ona však na jeho křik nereagovala a pokračovala v chůzi. Zřejmě právě toto ho naštvalo a doběhl jí. Po té jí udeřil rukou do obličeje a snažil se jí z ruky vytrhnout kabelku. Jelikož se mu to nepodařilo, fyzický útok opakoval, přičemž se jí snažil z rukou tentokrát vyškubnout telefony, které držela. Nakonec se jí podařilo dát před agresorem na útěk. On jí však ještě chvíli pronásledoval a křičel, že si to má nechat pro sebe! Napadením jí způsobil otoky v obličejové části.

Vzhledem k tomu, že užil násilí v úmyslu zmocnit se cizí věci, v případě prokázání viny stíhanému na svobodě hrozí až deset let ve vězení.

TZ: Š.P


Mladíka který napadl ženu ve Spojenecké ulici, policie už dopadla Reviewed by Robynson on 27.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.