Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Pozvánka na Krakonošovo náměstí 9.6. 2020 v 18:00


Moji drazí Trutnované, dovolte, abych se s Vámi podělil o další akci v našem krásném městě, kterou byste si neměli nechat ujít.     


Skupina nadšených obránců naší křehké demokracie neváhala investovat svůj čas a nemalé finanční prostředky, aby pro vás připravila další možnost, jak vyjádřit svůj politický postoj tváří v tvář managementu, jenž uchvátil tuto zemi.


 


Krev našeho potu a tváří, jež se řinou z naší společné pokladny do nepřátelské firmy přisáté na kůži národa v místě nalitých tepen naší tvořivosti, jsme ochotni tolerovat jen do doby, kdy procitnou i ti, kteří zatím spočívají v nejhlubším spánku. Co však organizátoři této monumentální akce již nejsou ochotni tolerovat, je demontáž našich pilířů demokracie, které jsme sotva natřeli naší barvou hrdého národa ve středu evropského kontinentu.     


Přijďte a zdarma a takřka bez úsilí, jen svým pevným postojem na dlažebních kostkách našeho drahého města podpořte budoucnost svých potomků. 

Ochraňte je od oligarchistického systému, jenž jako rakovina napadá naši nezáludnou českou duši.     



Probuďme náš imunitní systém ukolébaný koblihami s mikroskopickou náplní planých slibů a zahajme boj o přežití důstojnosti a prosperity našich životů a peněženek.


V úterý 9.6. v 18:00 hodin se pohnou dějiny na náměstí bájného Krakonoše, který možná přijde z vrcholů nad městem, aby nám vyjevil svou vůli a povzbuzení (v případě, že mu jeho nabitý program nedovolí potvrdit účast, jsou organizátoři ochotni refundovat vstupné na akci v plné výši).


A nyní již poselství  burcujících:

Milí a vzácní přátelé,
TRUTNOV se v úterý 9/6 zapojí do celorepublikových protestů proti zneužívání moci a na obranu demokracie. Dorazíte i Vy? 

Některé z mnoha důvodů, proč je třeba se ozvat naleznete zde.

Protestní setkání začne v 18:00. Místo: Krakonošovo náměstí.

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/269485140794984/

Mapu všech zapojených obcí naleznete ZDE.

Pokud plánujete přijít, nezapomeňte si prosím vzít roušku a případně i vlastní transparent se vzkazem či otázkou pro vládu. Každý člověk, kterému to není jedno, se počítá. ;-)

Držme si palce a vydržme.

Se srdečným pozdravem,
Milion chvilek pro demokracii

Chcete se nás na něco zeptat? Stačí odpovědět na tento e-mail.
Chcete nás podpořit finančně? 

Přispějte přes zabezpečenou platební bránu či na transparentní účet.

Pozvánka na Krakonošovo náměstí 9.6. 2020 v 18:00 Reviewed by Robynson on 8.6.20 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.