Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Nudisté bez roušek lokalizováni u Lázní Bohdaneč


V pátek 27. března 2020 byli policisté cestou linky 158 přivoláni k rybníkům v okolí Lázní Bohdaneč, kde sluníčko a relativně teplé počasí přilákalo k vodě řadu lidí včetně nudistů. Bohužel ale opalující se občané byli ve větším počtu na jednom místě a někteří neměli ani roušky. Po příjezdu policistů si všichni dali říci a vládní nařízení respektovali. Občané mohou být na místech k tomu určených bez oblečení, nicméně musejí mít zakrytá ústa a musejí dodržovat počty, ve kterých do přírody smějí jít.
Protože i dneska bylo pěkné počasí a rtuť teploměru se vyšplhala nad 16 stupňů, bohdanečští policisté jeli okolí rybníků preventivně zkontrolovat znovu. Hlídky byly potěšeny, protože už zde nenašly žádnou větší skupinu lidí. V okolí rybníků policisté zkontrolovali asi 150 osob a zhruba polovině z nich opět připomněli povinnost nosit zakrytá ústa.
My chápeme, že řada lidí nemá zahradu a chtějí se jít „vyvětrat“ do přírody, nicméně všem nám jde o jednu společnou věc, plně respektovat nařízení vlády, aby se přijatá opatření mohla postupně uvolňovat. Toho však nedosáhneme dříve, než všichni začnou důsledně restriktivní omezení dodržovat.

TZ Policie ČR
Nudisté bez roušek lokalizováni u Lázní Bohdaneč Reviewed by Robynson on 28.3.20 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.