Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Bohatí Rusové si zřizují provizorní kliniky.


Včera byl v Rusku diagnostikován první pacient, který si přivezl nákazu koronavirem z Prahy. Přiletěl do Moskvy 11. března. 19. března zemřela první pacientka. V Rusku však zatím není nařízeno povinné nošení roušek, nebyl zrušen jarní odvod do armády, referendum o změnách ústavy 22. dubna, vojenská přehlídka 9. května ani pravoslavné Velikonoce, během kterých do chrámů přicházejí desítky tisíc lidí.

Někteří bohatí Rusové si podle Moscow Times zřizují provizorní kliniky a nakupují a hromadí plicní ventilátory. Nemocnice přitom mají nedostatek ventilátorů. Šéf kliniky Semejnaja uvedl, že v některých ruských regionech je na 100 tisíc lidí jen šest ventilátorů, navíc je mnoho z nich starých a nekvalitních. (Moscow Times)

Prostý lid však věří především v Křtitele a možnost přenosu zdá se neřeší.
Rusko dnes potvrdilo dalších 53 případů nákazy koronavirem, celkově je tak v zemi 306 potvrzených nakažených, jedna žena nákaze podlehla.  

Bohatí Rusové si zřizují provizorní kliniky. Reviewed by Robynson on 21.3.20 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.