Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Oznámila bombu v obřadní síni

Zřejmě chtěla překazit svatbu
Oznámila bombu v obřadní síni!

Policejní komisař poslední prázdninový den zahájil trestní stíhání proti pětadvacetileté ženě, která je podezřelá z přečinu šíření poplašné zprávy.

Obviněná žena poslední sobotu v červnu dvakrát z mobilního telefonu zavolala na tísňovou linku 112 a oznámila, že na radnici v Hostinném se nachází bomba. Tam v tu chvíli probíhal svatební obřad, který musel být okamžitě přerušen.




Na místo neprodleně vyrazili místní policisté, současně i další policejní hlídky trutnovského okresu a jednotky hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje. Přivolaní zasahující pracovníci společně evakuovali 60 osob z městského úřadu a okolních budov. Po té musel odborný pracovník odpojit přívod elektrické energie a provést odstávku plynového připojení z důvodu nebezpečí výbuchu.



Důkladným ohledáním a prohlídkou všech prostor, které provedl policejní pyrotechnik, nebyl na místě nalezen žádný nástražný výbušný systém.

Z výpovědi pětadvacetileté ženy vyplynulo, že oznámení učinila ze vzteku a že chtěla překazit svatbu, jelikož novomanželem byl její bývalý přítel, s kterým se rozešla před čtyřmi lety.
V případě prokázání viny jí hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

TZ: ŠP



Oznámila bombu v obřadní síni Reviewed by Robynson on 2.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.