Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Zloději úřadovali také v herně a na diskotéce

Pozor na své věci!
Dva odcizené telefony
Královédvorští a trutnovští policisté od víkendu řeší ve dvou případech krádež mobilních telefonů z restauračního zařízení.
Čtyřiačtyřicetiletý muž si odložil v jedné herně ve Dvoře Králové nad Labem telefon Samsung Galaxy u výherních automatů. Zřejmě nestřeženého okamžiku využil lapka a mobil odcizil. Poškozený vyčíslil škodu přesahující 10 tisíc korun.
Ve druhém případě nenechavec „úřadoval“ na jedné diskotéce v Trutnově. Třiadvacetiletému mladíkovi odcizil černý mobilní telefon Huawei, který si odložil na bar. Škodu vyčíslil na 7 tisíc korun.
Oba případy evidujeme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí až dva roky ve vězení. 
Trutnovská policie apeluje na všechny občany, aby si na své věci dávali mnohem větší pozor! Nedávejte svou lehkomyslností příležitost zlodějům, protože právě příležitost dělá zloděje.






Krade se neustále!
Zmizelo kolo, štěpkovač a žebřík
Trutnovští policisté od víkend pátrají po zloději, který odcizil horské kolo, elektrický štěpkovač a hliníkový žebřík.
Ke krádeži kola Rockmachine došlo v Tovární ulici v Trutnově. Lapka se násilím vloupal do kolárny, odkud odcizil bílo- oranžovo-černé kolo v hodnotě 14 tisíc korun.
Čtyřiasedmdesátiletá žena oznámila policistům, že jí dosud neznámý zloděj ze zahradního přístřešku v ulici K Bělidlu odcizil hliníkový třídílný žebřík a elektrický štěpkovač. Poškozená vyčíslila škodu na 6 tisíc korun.
Případy řešíme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí až dva roky ve vězení.

Ani opilá řidička není nic zvláštního
Před osmou ranní nadýchala 1,37 promile
Vrchlabští policisté se v sobotu před 8. hodinou ranní v Tovární ulici rozhodli zkontrolovat řidičku vozidla Škoda Fabia. Čtyřicetiletá řidička po předložení dokladů se na výzvy policistů podrobila orientační dechové zkoušce na alkohol. Nadýchala 1,37 promile alkoholu v dechu, muži zákona jí zakázali další jízdu a zadrželi jí řidičské oprávnění. Žena „pod vlivem“ se k užití alkoholu přiznala.
Ve zkráceném přípravném řízení si vyslechla podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což jí v případě prokázání viny hrozí až jeden rok ve vězení.

Sražený motocykl
Motorkář zůstal hospitalizovaný v nemocnici
V sobotu v podvečer vyjížděli „trutnovští nehodáři“ k dopravní nehodě, ke které došlo v Bílé Třemešné.
K nehodě vozidla Renault Clio s motocyklem Honda dle dosud zjištěných skutečností došlo zřejmě tak, že dvaasedmdesátiletý řidič Clia nejel vpravo a při odbočování z hlavní na vedlejší komunikaci vjel do protisměru. Tam shodou okolností projížděl motorkář, s kterým se střetli. Motorkáře odvezli záchranáři pro lehká zranění do nemocnice a tam zůstal hospitalizovaný. Alkohol u řidičů policisté vyloučili provedením dechových zkoušek. Škoda na vozidle a motocyklu se vyšplhala na 73 tisíc korun.  


 TZ: ŠP
Zloději úřadovali také v herně a na diskotéce Reviewed by Robynson on 20.6.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.