Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Pirát silnic řádil ve Starých Bukách, policie žádá o pomoc.

Policie v Trutnově žádá o pomoc. 
Ve středu 28. října 2015 krátce před 23. hodinou došlo ve Starých Bukách, mezi Trutnovem a Pilníkovem ke střetu dosud neznámého vozidla s nákladním vozidle Fiat Ducato a jízdní soupravou složenou z nákladního vozidla Volvo a přívěsu Humbaur. Předběžná škoda je vyčíslena na 35 000 Kč.
K dopravní nehodě s největší pravděpodobností došlo tak, že dosud neznámý řidič zřejmě s vozidlem Renault Megane rok 2005-2009, stříbrné nebo tmavě stříbrné barvy nerespektoval dopravní značku zákaz předjíždění v prudké, nepřehledné, pravotočivé zatáčce a začal předjíždět jízdní soupravu i přesto, že neměl náležitý rozhled k bezpečnému předjetí. Tímto jednáním ohrozil a omezil protijedoucího řidiče vozidla Fiat Ducato, do kterého levou přední částí narazil. Po té došlo také ke střetu předjížděné jízdní soupravy, do které naboural pravou zadní částí.

Neznámý agresivní řidič vozidla Renault po dopravní nehodě z místa nehody bez zastavení ujel, s poškozenou levou přední i zadní částí vozidla.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny občany, kteří by mohli k uvedené srážce, zejména potom k neznámému vozidlu, které z místa ujelo, uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158.
Ilustrační foto: PČR

Pirát silnic řádil ve Starých Bukách, policie žádá o pomoc. Reviewed by Robynson on 3.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.