Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Dvě z oznámení útoků v Trutnově byla smyšlená


Dvě smyšlená oznámení z uplynulého víkendu v Trutnově
Bodné zranění si způsobil v jednom případě sám!

Výsledkem intenzivní práce policistů ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Trutnově je zjištění, že oznámení týkající se fyzického napadení nožem v Křižíkově ulici bylo smyšlené.

Čtyřiadvacetiletý muž v sobotu (17. 9. 2016) po půlnoci na linku 158 oznámil, že byl v Křižíkově ulici v Trutnově napaden. Po slovní rozepři mu měl pachatel způsobit bodné poranění v oblasti břicha. Důkladným šetřením kriminalistů vyšlo najevo, že muž si bodné poranění způsobil sám doma a to z rodinných důvodů.



Ve druhém případě měl být devatenáctiletý mladík v Tiché ulici za Kauflandem v Trutnově v neděli (18. 9. 2016) krátce před 22. hodinou napaden dvěma neznámými muži při jízdě na kole. Poškozený policistům uvedl, že ho měl muž čtyřmi ranami do hlavy shodit z kola. On však hned po té měl na kolo usednout a ujet.

I toto oznámení, které kriminalisté vyšetřovali pro přečin výtržnictví, bylo smyšlené.

Trutnovská policie i nadále věnuje mimořádnou pozornost a činí veškeré kroky k objasnění dalších dvou útoků nožem v Trutnově z uplynulého víkendu.




TZ ŠP
.
Dvě z oznámení útoků v Trutnově byla smyšlená Reviewed by Robynson on 22.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.