Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

V Trutnově alkohol, ve Špindlerově Mlýně drogy

Opilá usedla za volant
Nadýchala 2,26 promile

Včera ráno dopravní policisté vyjížděli k dopravní nehodě, ke které došlo na křižovatce ulic Strojnická a Zámečnická v Trutnově. K dopravní nehodě dvou vozidel Škoda zřejmě došlo tak, že opilá řidička Praktiku nejela vpravo, po té přejela do protisměru a tam narazila do zaparkované Fabie. Provedená dechová zkouška u jednačtyřicetileté řidičky ukázala hodnoty 2,26 promile alkoholu v dechu a muži zákona jí zadrželi řidičské oprávnění. Předběžná škoda na vozidlech činí 50 tisíc korun.



Druhá opilá řidička byla včera odpoledne odhalena v obci Litič nedaleko Dvora Králové nad Labem. Královédvorští policisté dostali od Záchranné zdravotnické služby informaci o ženě, která je zřejmě pod vlivem alkoholu a která nemůže již pokračovat dále v jízdě. Pětačtyřicetiletá žena nadýchala 2,29 promile alkoholu v dechu.




Šetřením na místě zasahující policisté zjistili, že žena s největší pravděpodobností nezvládla řízení a s vozidle Peugeot 206 vjela mimo komunikaci.
Řidička podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky za což jí v případě prokázání viny hrozí až rok vězení.

Drogy za volant nepatří
Odmítl lékařské vyšetření!

Policisté ve Špindlerově Mlýně včera odpoledne kontrolovali řidiče vozidla Škoda, který jel směrem z centra. Po předložení potřebných dokladů se šestadvacetiletý řidič podrobil testu na drogy s pozitivním výsledkem! Muž se k užití omamných látek nedoznal, přišel o řidičský průkaz a ještě k tomu odmítl lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu.
Ve správním řízení mu hrozí pokuta až do výše 50 tisíc korun.

Školní rok se blíží!
Řidiči pozor!

Trutnovská policie jako každý rok by ráda připomněla všem účastníkům silničního provozu, že konec prázdnin je v nedohlednu a začíná opět nový školní rok. Zejména řidiči by proto měli při jízdě věnovat zvýšenou pozornost pohybu nejen dětí, ale i rodičů a cyklistů, a to zejména v blízkosti škol a školských zařízení.

Na bezpečnost a plynulost silničního provozu u škol v těchto dnech budou opět dohlížet policisté pořádkové i dopravní policie, kteří společně se strážníky Městské policie zajistí bezpečný příchod do školy a samozřejmě i návrat žáků domů.

Toto bezpečnostní opatření bude samozřejmě přetrvávat celý školní rok 2016/2017.

TZ: ŠP
V Trutnově alkohol, ve Špindlerově Mlýně drogy Reviewed by Robynson on 31.8.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.