Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Opilec za volantem v Horské ulici: 1,43 promile


Venkovní bar terčem zloděje

Způsobil škodu přes dvacet tisíc korun

Policisté z Pece pod Sněžkou od středy pátrají po pachateli, který si pro svůj „lup“ vyhlédl venkovní bar stojící vedle penzionu v Dolní Malé Úpě. Z něho odcizil kávovar, lahve s alkoholem a cigarety. Majitel vyčíslil škodu přesahující dvacet tisíc korun.
Případ řeší místní policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí dva roky ve vězení.

Přišel o řidičský průkaz

Soud zřejmě nebere vážně!




I přes osmnácti měsíční zákaz řízení motorových vozidel usedl 30letý řidič za volant vozidla BMW červené barvy. Trutnovští policisté ho však krátce před půl pátou v úterý kontrolovali v Nádražní ulici v Trutnově a řidiči v nejbližších dnech ve zkráceném přípravném řízení sdělí podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě prokázání viny mu hrozí až dva roky ve vězení.

Msta nebo vandalství?

Poškodil lak vozidla

Královédvorští policisté ve středu zahájili úkony trestního řízení ve věci týkající se poškození vozidla Ford, které měl majitel zaparkované v Macharově ulici ve Dvoře Králové nad Labem. Z provedeného šetření muži zákona zjistili, že k činu došlo z úterní noci na středu. „Vandal“ zřejmě dosud nezjištěným předmětem poškodil přední kapotu tak, že jí poškrábal.
22letý majitel vyčíslil škodu přesahující pět tisíc korun. Muži zákona případ řeší pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který hrozí rok vězení.

Opilec za volantem

Nadýchal 1,43 promile!!!



Trutnovští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 47letému řidiči ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, kterého zkontrolovali ve vozidle Renault Laguna v Horské ulici po jedné hodině ranní v sobotu 30. července. Provedená dechová zkouška ukázala hodnotu 1,43 promile alkoholu v dechu a muž na místě přišel o svůj řidičský průkaz.
V případě prokázání viny mu hrozí až rok ve vězení.

Porciunkule v Hostinném

Pozor na omezení!

Od pátku 5. 8. do neděle 7. 8. 2016 proběhne v Hostinném již 350 ročník tradiční slavnosti Porciunkule.
Hudební produkce a pouťové atrakce se budou odehrávat především na náměstí a v přilehlých ulicích (v Tyršových sadech - městský park, na parkovišti u kina - Školní ulice, na parkovišti u kostela - Horská a Deymova ulice, a v parku u hasičské zbrojnice - Hasičská ulice).
Dojde i k úplným uzavírkám komunikací na náměstí a přilehlých ulic (ulice Poštovní, E. Votočky, Horní Brána, Dolní brána a Školní).
Částečně bude omezen provoz na autobusovém nádraží v Hostinném, kde bude zřízeno parkoviště pro vozidla návštěvníků akce.
Další parkovací místa, která zřizuje město Hostinné, budou řádně označena.
V době konání slavnosti předpokládáme značný pohyb osob mimo jiné i na hlavním průtahu městem, tedy v ulici Husitská, Horská, Nádražní, Hostivínská, B. Němcové a v Sídlišti.
Z tohoto důvodu žádáme řidiče, kteří budou v těchto dnech projíždět městem, aby byli trpěliví a dbali zde zvýšené opatrností. Děkujeme.



Akce „Řídím, piju nealko“

Dopravně preventivní akce

Ve středu 3. srpna 2016 odpoledne se dopravní policisté společně s policistkou z oddělení tisku a prevence zapojili do celorepublikové akce „Řídím, piju nealko“.
Na stanoviště, které bylo na Bojišti v Trutnově, dorazil zástupce BESIPu a promotér Českého svazu pivovarů a sladoven.
Dopraní policisté během dvou hodin zkontrolovali 24 řidičů, kteří se samozřejmě podrobili dechové zkoušce na alkohol. Jelikož všichni řidiči uspěli na výbornou, byli odměněni nealkoholickým pivem a reflexními prvky.TZ ŠP









Opilec za volantem v Horské ulici: 1,43 promile Reviewed by Robynson on 4.8.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.