Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Další nehoda s cyklistou, tentokrát na Horské

Zajímal se o zahradnické nářadí

Škoda se vyšplhala přes 6 tisíc korun
Policisté v Hostinném od středy pátrají po dosud neznámém lapkovi, který násilím vnikl do jedné zahradní kůlny v Chotěvicích.
Odtud odcizil zahradní sekačku a kanystr s benzínem. Poškozená vyčíslila škodu přesahující šest tisíc korun.
Případ řešíme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí až dva roky vězení.




Před obchodem přišla o jízdní kolo

Kolo měla uzamčené, ale ani to ho neodradilo!
Devětašedesátiletá žena přišla o své jízdní kolo včera 15. června před jedním obchodním domem na polské ulici v Trutnově.
Z její výpovědi vyplynulo, že si kolo po příjezdu k obchodu opatřila proti krádeži zámkem, který připevnila ke stojanu na kola. Neznámý nenechavec jí odcizil kolo Merida za sedm tisíc korun.
Případ řeší trutnovští policisté pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí dva roky ve vězení.

Zřejmě přehlédla cyklistu

Naštěstí utrpěl pouze lehká zranění
Včera krátce před 7. hodinou ranní policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově vyjížděli k dopravní nehodě, ke které došlo na křižovatce ulic Tovární a Horská v Trutnově.
Ke srážce cyklisty došlo z dosavadního šetření zřejmě tak, že řidička vozidla Hyundai přijíždějící z vedlejší pozemní komunikace na křižovatku nedala přednost v jízdě cyklistovi jedoucímu po hlavní pozemní komunikaci. Následně došlo v prostoru křižovatky ke střetu vozidla Hyundai s pravým bokem jízdního kola Rockmachine.



Devětapadesátiletý cyklista byl s lehkým zraněním převezen do nemocnice k ošetření. Alkohol policisté u obou řidičů vyloučili provedením dechové zkoušky. Způsobená škoda na majetku činí 26 tisíc korun.

Oba řidiči skončili v nemocnici

Předběžná škoda 40 tisíc korun
Včera po 16. hodině mezi obcemi Dolní Dehtov a Lipnicí došlo k čelnímu střetu vozidla Škoda Superb s vozidlem Renault Scenic.
K dopravní nehodě došlo zřejmě tak, že řidič Škody při projíždění prudké pravotočivé zatáčky na mokrém povrchu dostal s největší pravděpodobností smyk, vjel do protisměru a tam se čelně střetl s protijedoucím Renaultem. Škodovka se po střetu převrátila na pravý bok.
Oba řidiči byli pro lehká poranění převezeni do nemocnice. Dechové zkoušky vyloučily požití alkoholu. Předběžná škoda činí 40 tisíc korun.



TZ: ŠP

Další nehoda s cyklistou, tentokrát na Horské Reviewed by Robynson on 16.6.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.