Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

U Zdobína zasahoval vrtulník, sklepní zloděj kradl v Žacléři

Dostal smyk a narazil do stromu!
Zasahoval i vrtulník

Včera krátce před 14. hodinou policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově vyjížděli k dopravní nehodě, ke které došlo mezi obcemi Zdobín a Horní Dehtov.

„Nehodáři“ zjistili, že k havárii vozidla došlo zřejmě tak, že jednadvacetiletý řidič s vozidlem Peugeot 206 při předjíždění nákladního vozidla nepřizpůsobil rychlost jízdy a poté dostal na štěrkem pokryté komunikaci smyk. Tento nezvládl, vjel vpravo a havaroval do vzrostlého stromu.
Spolujezdec z Peugeotu utrpěl lehká poranění a byl letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové. S řidičem provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní.




Šetřením muži zákona zjistili, že řidič ani spolujezdec nebyli za jízdy připoutáni. Při provedené prohlídce vozidla dále zjistili závady, pro které zadrželi řidiči osvědčení o registraci vozidla. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 60 tisíc korun.

Případ šetří policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově.

V Žacléři „úřaduje“ zloděj
Jeho cílem jsou sklepy

Žacléřští policisté intenzivně pátrají po pachateli, který se v těchto dnech v ulici J. A. Komenského a v Mírové ulici vloupal do dvou sklepních kójí a jedné kůlny.
Odcizil modrou dětskou motorovou čtyřkolku ATV Python, alkohol, potraviny a horské jízdní kolo Rock Machine. Poškození vyčíslili škodu na 12 tisíc korun.
Případ šetříme pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí pachateli až dva roky ve vězení.




TZ 6.9.16 ŠP

U Zdobína zasahoval vrtulník, sklepní zloděj kradl v Žacléři Reviewed by Robynson on 6.9.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.