Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Rychlá policejní svodka pro Trutnovsko 30.8.2016

Vozidla Audi stále v kurzu!

O vozidlo přišel přes noc

Trutnovští policisté s kriminalisty od pondělí intenzivně pátrají po odcizeném vozidle Audi A6 Avant, černé metalízy, registrační značky 4E2 8006, které dosud neznámý zloděj odcizil ze Žižkovy ulice v Trutnově. Majitel vyčíslil škodu na necelých dvě stě tisíc korun. Přišel o doklady a platební kartu.
Případ místní policisté zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za který hrozí pachateli až pět let za mřížemi.

Nezvaný host
Vloupal se do stánku s občerstvením 

Dnes ráno se na trutnovské policisty s žádostí o pomoc obrátil provozovatel stánku s občerstvením, který ráno zjistil, že jeho objekt v noci navštívil „nezvaný host“. Z jeho výpovědi vyšlo najevo, že lapka přes noc odcizil finanční hotovost, plechovky s energetickým nápojem a jeho jízdní kolo Specialized Epic. Vzniklá škoda se vyšplhala přes 70 tisíc korun.
Provedeným šetřením dále policisté zjistili, že obsluze stánku nenechavec dále odcizil dvě jízdní kola, která si uzamkli za stánkem. Jednalo se o jízdní kolo Torrent 30 a o kolo Leader Fox v hodnotě necelých dvacet tisíc korun.
Případ šetříme jako krádež a pachateli v případě prokázání viny hrozí až pět let ve vězení.

Sklepní kóje terčem zloděje
Odcizil kolo a auto nabíječku

Včera odpoledne trutnovští policisté vyjížděli do Bulharské ulice v Trutnově. Z provedeného šetření zjistili, že se dosud neznámý zloděj vloupal, do dvou sklepních kojí, ze kterých odcizil černé jízdní kolo Rock machine a auto nabíječku. Majitelé vyčíslili škodu na necelých osm tisíc korun.
Případ dokumentujeme pro přečin krádež a porušování domovní svobody, za který hrozí pachateli až tři roky vězení.




Dopravní nehoda na Královédvorsku
Dechové zkoušky u řidičů byly negativní

Policisté ze Skupiny dopravních nehod v Trutnově včera dopoledne vyjížděli k dopravní nehodě, ke které došlo mezi obcí Libotov a Dvorem Králové nad Labem.

Z provedeného šetření dopravní policisté na místě zjistili, že řidič vozu Honda zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou dostal na mokré vozovce smyk, který nezvládl. Následně vjel do protisměru a tam narazil do projíždějícího vozidla VW Passat.



Jednačtyřicetiletý řidič Passatu utrpěl lehké poranění, která mu ošetřili v nemocnici. Dechové zkoušky na alkohol byly negativní. Škoda na vozidlech se vyšplhala na 90 tisíc korun.




TZ: ŠP

Rychlá policejní svodka pro Trutnovsko 30.8.2016 Reviewed by Robynson on 30.8.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.