Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Opilá řidička se zákazem řízení jezdila po Trutnově

Nadýchala 2, 74 promile!!!

Strážníci Městské policie v Trutnově odhalili ve večerních hodinách opilou řidičku vozidla Citroen Xsara na Královédvorské ulici v Trutnově.

Díky dechové zkoušce, která u ní ukázala hodnotu 2, 74 promile alkoholu v dechu, si věc převzali policisté Obvodního oddělení Trutnov.
Pětačtyřicetiletá řidička předložila policistům pouze doklad totožnosti. Test na drogy, který s ní provedli, byl negativní. Lustrací ovšem ještě zjistili, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Řidička policistům přiznala, že vypila láhev vína.



Ve středu si ve zkráceném přípravné řízení vyslechla podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což jí v případě prokázání viny hrozí až dva roky ve vězení.



Během tří dnů, dvakrát kontrolován policisty

Vždy pod vlivem drog!!

Královédvorští policisté si při výkonu noční služby všimli vozidla Škoda jedoucího v protisměru v Palackého ulici ve Dvoře Králové nad Labem. Čtyřicetiletý řidič policistům předložil pouze občanský průkaz a dále na výzvu, aby se podrobil testu na drogy, nevyhověl. Muži zákona ho tedy vyzvali k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. I toto vyšetření ovšem odmítl. Přiznal však, že kouřil marihuanu a že před dvěma dny mu kolegové zadrželi řidičský průkaz.
Věc policisté postoupili ke správnímu orgánu k projednání a ve správním řízení mu hrozí pokuta do výše 50 tisíc korun.


TZ: ŠP
Opilá řidička se zákazem řízení jezdila po Trutnově Reviewed by Robynson on 23.6.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.