Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Pes zachránil život muži při požáru

Žhář prý nechtěl přijít o dům, ve kterém vyrostl

TRUTNOVSKO - Svého jednání prý lituje!

Ve středu 20. dubna 2016 policejní komisař obvinil z přečinu ublížení na zdraví a z poškození cizí věci třicetiletého muže, který je podezřelý z toho, že pozdě v noci v neděli 9. listopadu 2014 přijel ze Dvora Králové nad Labem k nemovitosti jeho otce a strýců do jedné nedaleké obce. Tam založil ve dřevěné stodole požár, který se rozšířil na garáž a dále na střechu rodinného domu, kde v tu dobu spal jeho otec. Toho naštěstí probudil jeho pes a muže, který se nadýchal zplodin, převezli záchranáři do nemocnice. Poškození vyčíslili škodu přesahující jeden milion korun.



Ze slov obviněného vyšlo najevo, že majitelé chtěli celý objekt prodat. On sám to místo, kde vyrostl a které tolik miloval, nechtěl opustit a vzdát se ho. Myslel si, že tímto jednáním překazí prodej nemovitosti a bude se tam moci v budoucnu nastěhovat.  V žádném případě prý nechtěl otci ublížit a moc ho mrzí, co způsobil.

V případě prokázání viny mu hrozí až tříletý pobyt ve vězení.



tz:ŠP
Pes zachránil život muži při požáru Reviewed by Robynson on 27.4.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.