Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Pátrání po ženě. Zřejmě okradla muže v baru


Trutnovská policie od úterý 19. dubna 2016 pátrá zhruba po padesátileté ženě, která měla odcizit ze stolu v baru v Novodvorské ulici finanční hotovost.

TRUTNOVSKO - Škoda se vyšplhala na necelých sedm tisíc korun.

Z výpovědi poškozeného vyšlo najevo, že přišel do podniku s dvěma přáteli v pondělí krátce před půlnocí. Společně se bavili a poslouchali hudbu. Kolem půl druhé měla do baru přijít cizí padesátiletá žena, která si k nim přisedla. Jeho kamarádi si s ní chvíli povídali a pak se všichni tři přemístili na pár minut do přední části zábavního zařízení. V tu dobu si nechal čtyřiačtyřicetiletý muž na stole peněženku a mobilní telefon. Když se vrátili ke stolu a chtěl zaplatit, zjistil, že mu s největší pravděpodobností neznámá žena odcizila pět tisíc korun a necelých 100 Euro. Telefon se jí zřejmě nehodil a tak ho nechala ležet na svém místě.



K popisu ženy poškozený uvedl, že se jednalo se o ženu ve věku asi padesát let, tmavé vlnité vlasy na ramena, na očích dioptrické brýle. Dle jeho slov byla žena ve tváři "vyžilá". Představila se jako Jana a hovořila česky.



Trutnovská policie v současné době žádá všechny občany, kteří by mohli k totožnosti ženy, která jsou součástí uvedené zprávy uvést jakékoliv poznatky, aby nás kontaktovali na bezplatné lince 158 nebo na 974 539 651.

Děkujeme.

tz:ŠP
Pátrání po ženě. Zřejmě okradla muže v baru Reviewed by J.R.Roup on 20.4.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.