Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Policejní svodka, aneb co se děje na Trutnovsku


Během jízdy začal hořet
Škoda tři miliony korun
Včera krátce před 18. hodinou přijal operační důstojník oznámení týkající se hořícího autobusu, který stojí na komunikaci na hory v Kalné Vodě.
Dle vyjádření devětatřicetiletého řidiče autobus začal během jízdy hořet. Uvedl, že viděl v zadní části plameny, které se mu po zastavení nepodařilo uhasit. On sám se nadýchal zplodin a byl převezen do nemocnice k ošetření. Naštěstí jel sám, bez pasažérů.  Na místě zasahovali hasiči, kteří si případ převzali.
Předběžná škoda se vyšplhala na 3 miliony korun.




Další nehoda díky lesní zvěři
Srna uhynula na místě
Ve středu 27. ledna 2016 hodinu po půlnoci došlo ke střetu srny s vozidlem Škoda na komunikaci mezi obcemi Trutnov a Nový Rokytník.
Jednačtyřicetiletému řidiči zleva vběhla pod kola srna, která po střetu uhynula. Vyčíslená škoda na majetku byla na 15 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.




Ze školy měl jít bos!
Nenechavec mu odcizil zimní boty
Policisté ze Svobody nad Úpou řeší krádež zimních bot, které majiteli zmizely z jedné místní školy. Student si je po příchodu do školy uložil do botníku, odkud mu je někdo odcizil. Z výpovědi poškozeného vyplynulo, že se jednalo o zimní boty Nike v hodnotě necelé dva tisíce korun.
Další školní krádež řeší policisté v Úpici. Zde se osmnáctileté dívce z lavice ztratily peníze vybrané od spolužáků. Dívka uvedla, že se jedná o čtyři tisíce korun.

Případy řeší  policisté jako přestupek proti majetku.  

Policejní svodka, aneb co se děje na Trutnovsku Reviewed by Robynson on 28.1.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.