Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Opilec za volantem byl dopaden, zahálející sněhová fréza byla ukradena

Opilec za volantem
Nadýchal 0,81 promile
Vrchlabští policisté se ve středu večer po 21. hodině rozhodli zkontrolovat černé vozidlo Peugeot 308, které spatřili na ulici Dělnická u jedné místní firmy. Po kontrole dokladů vyzvali sedmačtyřicetiletého řidiče k provedení dechové zkoušky na alkohol. Test vyšel pozitivní a to 0,81 promile alkoholu v dechu. Řidič přišel o řidičský průkaz a byla mu policisty zakázána další jízda.
Ten samý den krátce před obědem policisté v centru města Vrchlabí kontrolovali řidiče v červeném vozidle Audi A3. Dvacetiletý řidič se nejprve podrobil testu na alkohol, který byl v pořádku. Jelikož měl řidič zarudlé oči, byl dotázán, zda požil návykové látky. Odpověděl, že včera kouřil marihuanu. Test na drogy toto potvrdil. I tento mladík přišel o řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda. Dále se podrobil odběru žilní krve v místní nemocnici.

Ve správním řízení jim hrozí až 20ti tisícová pokuta.




Ukradl sněhovou frézu
Škoda 12 tisíc korun
Z nedaleké obce u Dvora Králové nad Labem dosud neznámý pachatel odcizil žluto-černou sněhovou frézu, která byla odstavena v zahradním altánu nedaleko objektu. Celá nemovitost i se zahradou je obehnána vysokým plotem a i přesto se jí podařilo odcizit. Majitel vyčíslil škodu na 12 tisíc korun.
Královédvorští policisté řeší podezření ze spáchání přečinu krádež, za který hrozí dva rok vězení.  

TZ/PČR


Opilec za volantem byl dopaden, zahálející sněhová fréza byla ukradena Reviewed by Robynson on 14.1.16 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.