Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Tři sestry v Trutnově 8.11.2015

Tři sestry vystoupí v Trutnově v neděli 8.11.2015. v 19:00 hodin. Jako předkapela vystoupí skupina MZH.

Tři sestry letos slaví již 30. narozeniny a na koncerte v Uffu zazní kromě tradičních hitů Zelená, Sovy v mazutu nebo Život je takovej i nové písně z letošního alba Fernet Undreground.

Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore.

Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou Fanánek Hagen, vlastním jménem František Moravec, dalšími členy jsou Veronika Borovková, Tomáš Doležal a další. Někdy se styl této kapely označuje také jako pubrock pro její texty s hospodskou tematikou (Wikipedie).



Podle vyjádření na FB Uffo Společenské centrum Trutnov, je již vyprodáno, avšak lístky je možné ještě do 7.listopadu zakoupit v systému Ticketstream. V tuto chvíli je jich ještě téměř 120 k dispozici.


Kapela MZH funguje už cca 16 let a patří k největšímu českému hudebnímu cirkusu-ke kapele Tři sestry, ve kterém už nějaký ten pátek funguje jako předkapela.


Tři sestry v Trutnově 8.11.2015 Reviewed by Robynson on 1.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.