Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Honička policistů s důchodcem na videu. Daleko neujel

Senior ujížděl před policisty

Že moudrost vždy nepřichází společně se stářím, měli možnost zjistit policisté, kteří se snažili zastavit řidiče osobního vozidla dnes ráno v Trutnově.

TRUTNOVSKO - Způsobil nehodu, přestože má již čtvrtý zákaz (video).  
TUDnes 11.11. krátce před šestou hodinou ranní v Trutnově policejní hlídka při běžné silniční kontrole dávala pokyn k zastavení řidiči osobního vozidla. Řidič auta Renault Scénic však nerespektoval výstražný nápis STOP ani zvukové a světelné znamení a začal ujíždět. Při vjíždění na kruhový objezd na silnici I/16 a I/37 nedal přednost projíždějícímu vozidlu Škoda Fabia a narazil do něho.
Naštěstí při nehodě došlo pouze k pomačkání plechů a nikdo nebyl zraněn.

Ujíždějící 65letý řidič policistům nebyl schopen předložit ke kontrole doklad o zdravotní způsobilosti a řidičský průkaz. Policisté v jeho kartě řidiče zjistili, že má osmiletý zákaz řízení všech motorových vozidel, který mu vyprší až v březnu 2021 a je v pořadí již čtvrtým zákazem.
Muž se dopustil hned pěti přestupků najednou včetně jednoho trestného činu - maření úředního rozhodnutí a vykázání za což mu hrozí trest odnětí svobody ve výši dvou let.
Požití alkoholu policisté vyloučili přístrojem Dräger a škodu na Renaultu odhadli na 20 tisíc a na Fabii 110 tisíc korun.

T.Z.I.K./JRR
Honička policistů s důchodcem na videu. Daleko neujel Reviewed by Robynson on 11.11.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.