Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Únik plynu ve Smetanově ulici


Trutnov: Jednotka profesionálních hasičů z Trutnova byla včera přivolána k úniku plynu v ulici Smetanova v Trutnově. Jedna z obyvatelek si stěžovala na zápach u domu.
Na místo byli povoláni pracovníci RWE, kteří zjistili nepatrný únik u hlavního uzávěru. Provedli uzavření plynu a opravu těsnění. Jednotka se následně vrátila zpět na základnu.
Z redakční pošty:
Obyvatelé Smetanovy ulice v Trutnově tedy zřejmě plynem ohroženi nebudou. To, co je ale trápí, je rozsáhlá rekonstrukce chodníků a ulice, která omezuje příjezdy k  domům. V ulici je zákaz vjezdu prý už skoro půl roku.
Do redakce Trutnovaka nám dorazila informace o tom, že po úpravě šířky chodníků se ulice stává pro parkování vozů nevhodná. Podle místních je šířka chodníků zbytečně široká, zatímco parkování návštěv a občanů, bydlících v ulici je nedořešené. 
Obyvatelé také upozorňují, že by uvítali využití částečného parkování na chodníku tak, jak to umožněno například v Žacléři. 
Obyvatele také mrzí, že se nemohli vyjádřit k rozsáhlé přestavbě ulice a chodníků, která byla prezentována jako pouhá rekonstrukce vozovky, bez výraznějších změn.
Budeme kontaktovat město pro objasnění trpkého osudu obyvatel Smetanovy ulice v Trutnově.
Oprava Smetanova ulice Trutnov

Únik plynu ve Smetanově ulici Reviewed by Robynson on 16.10.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.