Top Ad unit 728 × 90

Koronavirus

Koronavirus, Recent

Na Halloween s dětmi v ZOO, láká také Dvůr Králové nad Labem

Na Halloween s dětmi lákají Dvůr Králové, Praha, Brno i Lipno | Týden.cz:
"Návštěvníci zoologické zahrady ve Dvoře Králové nad Labem se mohou těšit na prohlídku strašidelně vyzdobeného areálu zahrady. Týden duchů, který je inspirovaný anglosaskou halloweenskou tradicí, každoročně přiláká tisíce lidí. Na tematicky podobné akce láká například i Zoo Brno, Botanická zahrada Praha, Lipno, Litoměřice nebo Aquapark Čestlice.

Lidé, kteří do zoo zamíří, si budou moci vydlabat ze stovek dýní vlastní strašidlo. "V podvečer se ve vydlabaných dýních budou rozsvěcet svíčky, což přispěje k strašidelné kulise celé zoo," řekla mluvčí dvorské zoo Jana Myslivečková. Ve dvorské zoo je možné na podzim navštívit pavilony zvířat, některá africká zvířata stále ještě chodí do venkovních výběhů. Část dýní dostávají zvířata na hraní či jako krmení.

Tato akce přiláká ročně tisíce lidí.Dvorská zoo bude během Týdne duchů otevřená od 9.00 do 18.00, návštěvníci mohou z areálu zahrady odcházet i později díky automatickým turniketům."


Na Halloween s dětmi v ZOO, láká také Dvůr Králové nad Labem Reviewed by Robynson on 28.10.15 Rating: 5

Žádné komentáře:

Připomínky a komentáře vkládejte pouze pokud se domníváte, že by mohli být ostatním čtenářům k užitku. Pro zachování příjemného klimatu jsou komentáře moderovány.

All Rights Reserved by Info Trutnovák © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Kontaktní formulář

Název

E-mail *

Vzkaz *

Používá technologii služby Blogger.